Talotekniikan konsultointi, suunnittelu ja valvonta

Talotekniikan konsultointi

Teemme talotekniikan konsultointia, suunnittelua ja valvontaa. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet isoista pieniin, kiinteistöjä omistavat ja hallinnoivat yritykset sekä yksityishenkilöt. Asiantuntijoidemme pätevyydet riittävät aina poikkeuksellisen vaativien rakennusten ja tornitalojen valvontaan asti. Meillä on lisäksi kymmenien vuosien kokemus maalämpöjärjestelmien suunnittelusta ja myynnistä. Olemme loistava partneri myös taloyhtiönne energiasaneerauksen läpiviejäksi.

LVI-huoltopalvelut ja urakointi

Osana kokonaisvaltaisia palveluitamme hoidamme LVI-huoltopalveluita, asennuksia ja urakointia. Tiimiimme kuuluu useampia LVI-puolen asentajia, jotta pystymme auttamaan rakentajia pysymään aikataulussa pienellä vaivalla ja järkevillä kustannuksilla. Pääsemme tarttumaan heti valvonnassa huomattuihin puutteisiin, eikä tilaajan tarvitse irroittaa resursseja omasta henkilökunnastaan. Näin saamme hoidettua heti asiat, jotka muut lykkäävät huomiselle.
LVI-huoltopalvelut ja urakointi

BTA Engineer tarina

Yrityksemme syntyi halusta tarjota talotekniikan rakentamisen palveluita ja suunnittelua joustavalla rakenteella, mutta ammattitaidolla johon tilaaja voi kerta toisensa jälkeen luottaa. Ymmärrämme rakentamisen ketjun aina suunnittelusta, valvonnasta ja käytännön tekemisestä alusta loppuun. Periaatteemme on tehdä kestäviä ratkaisuja ja kohdata haasteet asiakkaan etua kunnioittaen. Usein lopputuloksena on helpompi projekti, pienemmät kustannukset sekä vähemmän päänsärkyä.

Pyrimme kasvattamaan toimintaamme sopivalla maltilla, jotta pystymme vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 5 vakituista henkilöä, ja lisäksi teemme yhteistyötä muiden alalla vakiintuneiden toimijoiden kanssa.

Edut

edut ja arvot lvi konsultointi

Innovatiivinen

edut ja arvot lvi konsultointi

Luotettava

edut ja arvot lvi konsultointi

Asiakaspalvelu

edut ja arvot lvi konsultointi

Asiantunteva

edut ja arvot lvi konsultointi

Joustava

edut ja arvot lvi konsultointi

Kasvu